Forside Hængekøjer Mexicanske tæpper Bestilling Links Kontakt  
  

 

De store smidige bomuldsnet hængekøjer har den bedste komfort, og er de mest behagelige at ligge i.
Jo størrer hængekøjen er, jo mageligere er den.


Hængekøjerne fås i mange farvekombinationer og den klassiske naturhvide. Hængekøjen er pragtfuld til haven - et rigtigt slap af møbel - hvorfra haven kan nydes i fulde drag. Hængekøjen indbyder til en god lur og stedet for avislæsning. Børn elsker at lege og gemme sig i hængekøjen. Netop denne type hængekøje er blevet fremstillet i Mexico gennem århundreder, og mexicanerne ved præcis hvordan en hængekøje skal væves, da den for mange er seng om natten og stol om dagen.

Bomuldsnet hængekøje til velbehag på mange måderHåndvævet møbel er blevet verdenskendt
Den mexicanske hængekøje er håndvævet på Yucatan-halvøen i Mexico. Primært i landsbyerne omkring Merida, hvor hængekøjerne er det fornemste møbel at fremstille. Netop denne type net hængekøje uden knuder, er blevet eftertragtet over hele verdenen. Væveteknikken hedder sprang, og er kendt fra vikingetiden, men er næsten gået i glemmebogen i Danmark.

Balancen trænes1-2 uger for at håndvæve en hængekøje
Hængekøjerne er håndvævet og det tager 1 - 2 uger at væve en dem. Der er brugt ca. 4 km tråd. Smidigheden og komforten i køjen har gjort den populær, og den fint håndvævede kvalitet gør det muligt at ligge mageligt i hængekøjen.

Store hængekøjer er smidigst Store hængekøjer er smidigst
Hængekøjen er bred og smidig, da den former sig efter den vægt der kommer i hængekøjen. Jo størrer hængekøjen er, jo mageligere er den at ligge i. Hængekøjen er lige så bred som den er lang, og det er muligt at ligge på tværs, på langs og diagonalt. Og så er det endda også et herligt legetøj for børn, der elsker at tumle, gynge og gemme sig i hængekøjen. Mange voksne nyder at slappe af midt i køjen.
Hængekøjen er så stor, at der kan være flere i den på én gang.

Mexicansk farvemix
Hængekøjerne findes i mange farve-kombinationer og den klassiske naturhvide farve. Hængekøjen er fremstillet af en fin bomuldstråd. Hængekøjen er et stort bomuldsnet, der er snoet ind i hinanden uden knuder. Det giver en meget fleksibel hængekøje.

Hængekøje til hus, have og unik boligindretning
Hængekøjen er et alternativ møbel til spændende boligindretning, og er et pragtfuld havemøbel, der hurtigt få sin unikke plads i haven.

Hængekøje forhandler i Danmark
Hængekøjerne kan bestilles her på hjemmesiden, og fremsendes via Post Danmark pr. efterkrav, eller vedlagt girokort til institutioner. Leveringstiden er 2-3 dage.
Køb en hængekøje

Yderligere information, kontakt venligst:

 

Hængekøje Marked Tropical

www
Telefon:
Telefon:
Telefax:

E-mail:

   

www.hangekoje.dk
33 31 29 27
59 27 53 05
33 31 27 01

tropical@sol.dk

Kaj Ellegaard
Grydebjergvej 2, Bennebo
4440 Mørkøv

 

 

 
  Forside Hængekøjer Mexicanske tæpper Bestilling Links Kontakt  
 
Hængekøje Marked Tropical - De originale mexicanske hængekøjer